Sport

S-a deblocat bugetul – Au venit bani pentru activităţi la DJST Teleorman

Elena Vlad 3După trei luni de zile în care activitatea specifică pe care o desfăşoară angajaţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a fost blocată, din cauza lipsei banilor, iată că la început de aprilie 2013 lucrurile par să revină la normal. Odată cu aprobarea bugetului de către Guvern, s-au alocat bani şi la direcţiile deconcentrate, din judeţe, implicit şi la Teleorman. Noul director al instituţiei judeţene, Elena Vlad, a punctat faptul că “banii pe car i-am primit încercăm să-i direcţionăm către acţiunile importnte, însă vrem să acordăm o atenţie specială şi sportului de masă. Totuşi, aşa cum este normal, prioritare vor fi competiţiile noastre, ale direcţiei, după care vom încerca să acoperim cât mai multe din acţiunile prevăzute în calendarul cluburilor”.

În acest sens, DJST Teleorman şi-a atabilit calendarul activităţilor pentru luna aprilie, un foarte aglomerată în evenimente. Între acestea se găsesc competiţii de performanţă (etape locale sau judeţene desfăşurate cu asociaţiile pe ramură de sport) la atletism pistă, judo, tir cu arcul, box, Karate sau fotbal-tenis, competiţii de selecţie, la tir pistol şi kaiac, sau întreceri de masă, în cadrul actiunii “Sportul pentru toţi”.

Elena Vlad a menţionat faptul că finanţarea acordată pentru desfăşurarea competiţiilor în această perioadă vine să ajute, într-o oarecare măsură, sportul la nivel judeţean, mai ales că de trei luni de zile, reprezentantul MTS în Teleorman nu şi-a putut face simţită prezenţa, din cauză că n-au fost banii necesari pentru desfăşurarea activităţilor.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.