Eveniment

S-a certat cu vecinii și a amenințat că le dă foc la mașini

Un bărbat cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tentativă la distrugere prin incendiere a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești.

Conform biroului de presă al IPJ Teleorman, cercetările au evidențiat faptul că, în ziua de 23 mai a.c., bărbatul în vârstă de 23 de ani, din comuna Drăgănești – Vlașca, sat Comoara, în urma unor discuții contradictorii, purtate cu doi soți care locuiesc pe aceeași stradă cu persoana în cauză, i-ar fi amenințat pe aceștia că le incendiază autoturismele, sens în care a incendiat vegetația din proximitatea vehiculelor, însă fără a le provoca distrugeri.
Având în vedere probatoriul administrat în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.
Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

Comments are closed.