Sport

Rudarii a câștigat Cupa ”24 ianuarie” la minifotbal

Tradițional, în fiecare an, în jurul datei de 24 ianuarie, la Zimnicea, în organizarea Primăriei și a Consiliului Local, se dispută Cupa ”24 ianuarie” la minifotbal.

Competiția a fost găzduită de Sala Polivalentă din cel mai sudic punct al țării, participante fiind 12 echipe din zonă: trei din Pietroșani, una din Bragadiru și restul de 8 formate din jucători de la Zimnicea.

După meciuri foarte spectaculoase, în finală, Rudarii 1 (foto) a trecut de Mozaic cu scorul de 4-2, adjudecându-și trofeul pus în joc. Ultimul act al competiției a fost unul foarte tensionat, cu două minute înainte de încheierea meciului având loc un incident în care au fost implicați majoritatea jucătorilor, dar și destui susținători ai echipei învingătoare. Finala mică a fost o afacere în familie, între două echipe de consăteni. Valea Dunării Pietroșani a întrecut cu scorul de 5-2 de Vulturii Pietroșani, intrând în posesia medaliilor de bronz.

Speranța noastră este că această competiție va avea, mai departe, continuitate, în pofida anumitor neajunsuri semnalate la capitolul organizare și asigurarea ordinii și liniștii în incinta sportivă. La Zimnicea, tradiția fotbalului pe teren redus este bogată, iar primarul localității, Petrică Pârvu, un recunoscut iubitor al sportului cu balonul rotund. Totul este însă ca și cei cărora li se adresează acest tip de eveniment sportiv să îi înțeleagă pe deplin valoarea și utilitatea, iar spiritul de sportivitate să guverneze disputele.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Petrică Dulgheru. S-au mai
remarcat alți doi tineri jucători, Andrei Stan și portarul Ionuț Ciocănel,
ambii legitimați la Valea Dunării Pietroșani. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.