Social

RPL / În Teleorman, 9.599 de chestionare au fost completate prin autorecenzare directă

Potrivit Direcției Județene de Statistică Teleorman, în intervalul 14-28 martie 2022, al perioadei de autorecenzare şi autorecenzare asistată pentru Recensământul populaţiei şi al locuinţelor au fost completate un număr de 32.633 chestionare la nivelul judeţului Teleorman. Numărul de chestionare completate nu este egal cu numărul chestionarelor validate şi nici cu numărul de persoane recenzate.

Dintre acestea, 10.426 chestionare au fost completate în mediul urban şi 22.207 în mediul rural.

Din numărul total de chestionare completate, 23.034 chestionare au fost completate prin autorecenzare asistată de către recenzori, iar 9.599 chestionare au fost completate prin autorecenzare directă, fără sprijin din partea recenzorilor.

Informaţii detaliate privind desfăşurarea RPL 2021, pot fi găsite pe site-ul www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată PLATFORMA DE AUTORECENZARE). Tot aici a fost inclusă şi o secţiune de întrebări frecvente https://www.recensamant romania.ro/intrebari-frecvente/, grupate pe 11 categorii care explică termenii importanţi folosiţi în chestionarul de recensământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.