Sport

Romică Ciobanu s-a supărat pe unii jucători care n-au vrut să continue la FCM. “Asta le e mentalitatea, preferă să câştige bani mai uşor, la judeţ!”

Situaţia de la FCM Alexandria din ultima perioada a fost una total diferită faţă de atmosfera care era la echipă în urmă cu o lună de zile, când se promova în Liga a 3-a. În locul atmosferei destinse şi a optimismului, acum este mai multă crispare, iar efectele se văd asupra lotului de jucători, în care se regpsesc puţini jucători din cei care au fost în lot în ediţia anterioară.

Despre plecările de jucători din ultima perioadă de la FCM Alexandria, despre starea aceasta de confuzie care apare după plecările (aproape) “pe bandă rulantă” ale jucătorilor alexăndreni, antrenorul Romulus Ciobanu a făcut o declaraţie, prin care încearcă să explice motivele pentru care s-a ajuns la aşa ceva.

“ De ce nu rămân jucătorii alexăndreni la FCM Alexandria? Pentru că asta le este mentalitatea, preferă să câştige banii mai uşor, la echipe prin judeţ, merg acolo sâmbăta, nu fac pregătire, nu muncesc la fel de mult şi ştiu că au asiguraţi aproape aceiaşi bani! Ce să le facem noi jucătorilor alexăndreni, dacă ei nu acceptă sumele pe care le-am propus pentru a semna, iar alţii vin din alte părţi, pe aceeaşi bani, sau chiar mai puţini, şi semnează? Ce să le facem unor jucători care se limitează la a juca sâmbăta, pe la judeţ, fără să facă pregătire, dar care nu înţeleg că aşa se plafonează ca jucători? Mie personal îmi pare rău că, acum un an şi jumătate am plecat la drum cu mulţi tineri, mulţi copii localnici, mi-am asumat riscul să joc cu ei, i-am crescut, iar acum unii din ei nu vor să mai rămână. De asta sunt supărat, că am vrut să menţinem un nucleu de peste 12-13 jucători alexăndreni, tineri, care însă acum, când trebuie să facem treabă la Liga a 3-a, nu vor să semneze! Totul este datorită mentalităţii, fie nu le place fotbalul, fie sunt conştienţi că vor fi cerinţele mai mari şi se sperie de muncă. Dar preferă să câştige bani mai simplu, la echipe de judeţ!” a spus antrenorul echipei FCM Alexandria, Romică Ciobanu.
Reacţia antrenorul Romulus Ciobanu a venit cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul centralizat de la Pucioasa, unde FCM Alexandria a plecat cu un număr de 21 de jucători, iar până la startul sezonului se speră în completarea lotului cu încă doi sportivi (un jucător U-19 şi un mijlocaş).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.