Politic

Romeo Nicoară candidează din partea PP-DD într-un colegiu din Bucureşti

Carmen Dumitrescu

Se pare că ultimele mutări ale PNL Teleorman au avut efecte şi asupra unora dintre reprezentanţii formaţiunii politice. Astfel, senatorul liberal Romeo Nicoară a luat decizia, după ce a fost îndepărtat de organizaţia judeţeană, să renunţe cu totul la apartenenţa sa politică ce l-a consacrat şi să candideze la parlamentare din partea PP-DD. Astfel, se pare că senatorul va candida într-un colegiu din Bucureşti, sperând într-o nouă şansă de a obţine un fotoliu de parlamentar. Chiar dacă motivaţiile retragerii sale din PNL sunt  evidente, Nicoară a declarat, pentru cotidianul nostru, faptul că nu doreşte să intre în detalii pe marginea candidaturii sale spectaculoase, dar că are speranţe mari de la viitor: “Împreună cu echipa mea, am luat decizia să nu comentez această mutare, sau mai bine zis, să nu intru în detalii cu privire la acest subiect. Oricum, nu mai sunt membru PNL, aşa cum e şi firesc, în condiţiile în care candidez din partea unei alte formaţiuni politice. Am stat, împreună cu consultantul meu politic şi am decis că e mai bine să nu discut motivele retragerii din PNL. Ce va fi în viitor nu ştiu… Dar viitorul e aproape! Vă spun eu!”.

2 Comments

  1. „Multi oamenii cred ca tradarea implica o actiune. Cele mai multe tradari vin, insa, din lipsa actiunii.”- R. Herjeu.

  2. Contrar aparentelor, Romeo Nicoara este un om minunat, un liberal demn si integru, inlaturat de pe colegiul lui (contrar principiului stabilit de USL ca parlamentarii care nu au tradat isi pastreaza colegiile) de Marin Almajanu, care a trebuit sa-i faca loc lui Antonescu, ce sa vezi, tocmai in colegiul lui Romeo!!! Mult succes Romeo, oriunde te-ai afla!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.