Sport

România A – România B 57-60 la Balcaniadă

Balcaniada de baschet U15 s-a încheiat săptămâna trecută, la București, la Arena de Baschet. Pe tabloul feminin, ultima etapă a programat un meci derby între cele două selecționate ale noastre pregătite de către Mădălin Piperea. Formația alcătuită din jucătoare mai mici, U14, România B, a evoluat cu multă ambiție și s-a impus în fața colegelor mai mari cu un an, cu scorul de 60-57 (18-13, 16-14, 10-17, 16-13).

La România B au evoluat și patru jucătoare de la CSS Alexandria: Ana Lacău, Daria Botorogeanu, Andreea Maziliu și Andreea Horlea. În pofida acestui succes, România A a ocupat ultima treaptă a podiumului de premiere, în timp ce pe locul 4 s-a clasat România B. Ungaria a câștigat Balcaniada de la București, iar Turcia a fost a doua, în timp ce selecționata Bulgariei a încheiat cvintetul participantelor.

În competiția similară masculină, Serbia, Turcia și Ungaria, în această ordine, au cucerit medaliile, România, cu o singură victorie în fața Bulgariei, încheind pe locul al patrulea. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.