Politic

Rodica Tatu – de la lipit afişe şi făcut cafele, la Parlament

După mult clamata excludere din PDL a Rodicăi Tatu, acţiune susţinută de Adrian Florescu, dar şi de Bădulescu, incerta situaţie politică a democrat-liberalei pare a se clarifica încetul cu încetul. După ce a venit vestea că Rodica Tatu ar fi exclusă din PDL, aceasta spune că a făcut contestaţie şi că a şi câştigat şi, tocmai de aceea, ieri a plecat la Şcoala de vară a PDL de la Costineşti .

În urma dizolvării Biroului Permanent Judeţean PDL Teleorman, în urma aterizării în judeţ a preşedintelui interimar Marian Zlotea, în urma aparentei demiteri a Rodicăi Tatu, partidul în sine pare a merge mai departe, pregătindu-se de alegeri parlamentare.

Zilele acestea, cei doi deputaţi PDL de Teleorman par a se călca pe picioare, anunţând care mai de care conferinţe de presă în care nu spun mai nimic, neglijând faptul că vizibilitatea nu trebuie confundată cu notorietatea.

Întorcându-ne la Rodica Tatu, este foarte posibil ca aceasta, tocmai datorită ultimelor evenimente, să se încrânceneze şi să îşi facă speranţe vizavi de un fotoliu de parlamentar. Nimic nu este imposibil, ceea ce înseamnă că totul este posibil. Când va afla şi Rodica Tatu acest lucru, îl va folosi.

Rodica Tatu este în PDL Teleorman încă de când era doar PD şi a fost apropiată colaboratoare a senatorului Alexandru Mocanu, şi a deputaţilor Florescu şi Bădulescu, şi a fostului preşedinte Lucian Militaru, a făcut parte din mai multe campanii electorale şi cum îi place să glumească un pic amar, a plecat de la lipit afişe şi de la făcut cafele. De ce nu ar fi azi capabilă de a candida pentru un post de parlamentar? Preşedintele Marian Zlotea este cumva mai recomandat decât fostul preşedinte interimar Hoinaru, sau decât actuala democat-liberală Tatu?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.