Social

Rezultatele contestaţiilor la Bacalaureat în Teleorman / 60 de candidaţi au promovat în urma reevaluării lucrărilor

Monica DUMITRESCU

Promovabilitatea la Bacalaureat în Teleorman a crescut cu două procente şi jumătate, după contestaţii. 60 de candidaţi teleormăneni au trecut pragul promovabilităţii după reevaluarea lucrărilor. Astfel, în urma contestaţiilor, procentul de promovabilitate la Bacalaureat a ajuns la 50,98%. Sute de lucrări au primit note mai mari cu cel puţin 0,5 puncte, 54 dintre acestea înregistrând creşteri de peste 1,5 puncte.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, din cele 950 de contestaţii depuse, au fost admise 443, cele mai multe la limba şi literatura română (269). Au fost notate în plus 356 dintre lucrările contestate şi doar 87 au fost notate în minus. 48 de candidaţi au primit note cu peste 1,5 puncte la limba şi literatura română.

Astfel, a crescut numărul mediilor între 6-6.99 de la 380, înainte de contestaţii, la 425, după. De asemenea, a crescut numărul mediilor între 8-8.99 de la 276 la 292 şi al mediilor între 9-9.99, de la 152 la 171. În continuare, în Teleorman, nu se înregistreză nicio medie de 10.

Ierarhia liceelor a rămas aproape aceeaşi după contestaţii, pe primul loc clasându-se Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele cu o promovabilitate de 87,10%. După contestaţii alte două unităţi de învăţământ au depăşit pragul de 80%: Seminarul Teologic Turnu Măgurele-83,01% şi Colegiul Naţional “A I Cuza” din Alexandria- 80,93%.

Procentul de promovabilitate în Teleorman, pe seria curentă (absolvenţi 2016), este de 58,98%. Singura unitate de învăţământ din Teleorman, în care toţi absolvenţii din acest an au promovat bacalaureatul este Seminarul Teologic Turnu Măgurele.

2 Comments

  1. Dana Blonda

    Gherghe-du-te repede si predea-te la POLITIE! Sansa a doua si restul, va leaga pe toti!!!Hoti Draqu!!!Huideo!!!

  2. Barbierul

    Racovita, Auto in Rosiori au pastrat scorul ZERO PROMOVATI, este bine ca sunt constanti, vine nea Bibi-ot saligny, cu toti „salariatii si gardatii de merit”, cu o jumate de promovat!Vezi madame gherghe, poti nega orice, numai adevarul nu, ai promovat catastrofe, esti o trista bona pesedista, asta culegi! ce pretentii ai la popa Popescu (betivan notoriu si curvar), Curinel (semi analfabet), Bimbirica (bagabond, mincinos, cu amanta blonda)…!!!???in rest sa auzim de bine, pana nu aduci oameni care au aratat ca pot si stiu sa conduca scoala, persecutati politic ca au o ruda in opozitie, zero performanta!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.