Social

Rezultate partiale ale concursului de ocupare a posturilor de conducere din şcoli

Un singur candidat respins după două zile de la începerea evaluării CV-urilor şi probei de interviu
Monica DUMITRESCU
Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat rezultatele obţinute de candidaţi la proba de evaluare a CV-ului şi proba de interviu în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, după primele două zile de la începerea acestor probe.
Potrivit datelor, luni 17 octombrie, au fost evaluaţi 14 dascăli candidaţi din care unul singur nu a reuşit să obţină punctajul minim necesar pentru promovarea probei de evaluare a CV-ului şi a părăsit cursa pentru ocuparea postului de director al Palatului Copiilor Alexandria, pentru care optase. Celor 13 candidaţi admişi în prima zi de desfăşurare a probelor de CV şi interviu li s-au adăugat alţi 11 candidaţi admişi pe parcursul zilei de marţi, 18 octombrie, în această zi nefiind înregistrat niciun respins.
Probele continuă până pe 30 octombrie 2016, conform graficului publicat pe site-ul oficial al ISJ Teleorman. După proba scrisă desfăşurată în data de 12 octombrie, în cursa pentru obţinerea unui post de conducere în unităţile de învăţământ teleormănene au rămas 120 de candidaţi.
Probele de evaluare a CV urilor şi interviurile se susţin la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Comisiile de examen sunt aceleaşi ca la proba scrisă, din acestea făcând parte câte doi reprezentanţi ai şcolii pentru care a optat candidatul, doi reprezentanţi ai administraţiei publice locale pe raza căreia funcţionează respectiva unitate de învăţământ şi un reprezentant al ISJ Teleorman.
Ca şi la proba scrisă, la fiecare din cele două probe pe care candidaţii la posturile de director le susţin în această perioadă, punctajul maxim acordat este de 50 de puncte, punctajul minim pentru promovare fiind de 35 de puncte.
Candidaţii unici pe post care obţin minim 35 de puncte la fiecare dintre cele trei probe vor fi declaraţi promovaţi. În cazul în care pentru un post sunt mai mulţi candidaţi admişi, postul va fi ocupat de candidatul cu cel mai mare punctaj cumulat la cele trei probe. În cazul egalităţii de punctaj, este declarat promovat candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă şi în această situaţie egalitatea se păstrează, pentru unităţile de învăţământ cu filiera tehnologică, este declarat promovat candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic etc., după caz, iar la filiera vocaţională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unităţii de învăţământ, iar pentru celelalte unităţi de învăţământ este declarat promovat candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă şi în această situaţie egalitatea persistă, este declarat promovat candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a CV-ului.
Rezultatele concursului vor fi afişate pe 18 noiembrie 2016. În perioada 21-23 noiembrie pot fi depuse contestaţii, care vor fi soluţionate până cel târziu la 9 decembrie, urmând ca pe 16 decembrie rezultatele finale să fie validate în consiliul de administraţie al ISJ Teleorman şi transmise la Ministerul Educaţiei.
În Teleorman au fost scoase la concurs în total 173 de posturi (142 de director şi 31 de director adjunct). Pe posturile care nu vor fi ocupate în urma acestui concurs vor fi numiţi direct dascăli, alţii decât cei care au ocupat până acum postul şi nu au promovat concursul sau nu s-au înscris la acesta.

3 Comments

  1. Cine a pierdut filmul Dicatorul cu Charillie CHAPLIN< se joaca in direct la Saligny, cu Bibi Bratcovean in rolul principal.Micutul care estepatruped la ISJ, se da monstru in fata de servici si amaratilor de angajati, dar ca orice soricel, va avea soarta acestora…mia-miau, apare pisica, bietul Bibiroanta.

  2. Saligny este un liceu comic!Fiearsca, ciorditoare batrana, se lupta cu fosta sa sluga Bratcoveanu tradatorul, problema estegaska de pupincuristi de acolo care a intrat in vrie totala, care poponeata trebuie limbarita, pupa Nicodim, Cocute espirate, Bivolari si spagari marunti sunt tulburi.

  3. Duska Cristy

    Lasati-l pe Brtatcovean sa-si vada de carsma din Alesandria, il vreau paharnicul meu si la tot pesedistii din Rosiori, sa nu mai piarada timpul pe la Saligni, ca orisi cum acolo a facut totul praf si tandari!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.