Eveniment

Rezultate negative pentru angajații Serviciului de Ambulanță, testați pentru coronavirus

Autoritățile au primit rezultatele testelor efectuate angajaților Serviciului de Ambulanță Teleorman, care au intrat în contact cu persoane confirmate pozitiv de teste privind infecția cu SARS-CoV-2, potrivit unor surse. Din fericire, toate probele prelevate de la salvatorii Serviciului de Ambulanță Teleorman indică faptul că aceștia nu sunt infectați cu noul coronavirus.

Cu o săptămână în urmă, managerul Serviciului de Ambulanță Teleorman, Mirela Ciobanu, spunea că 12 angajați ai instituției au intrat în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu persoane infectate sau suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Dacă Serviciul de Ambulanță stă bine la capitolul personal infectat, în sensul că pentru toți angajații testați rezultatele au fost negative, nu același lucru se poate spune despre cadrele medicale din județ. Pentru doi angajați ai Spitalului Județean de Urgență, medic și asistent de pe Secția de Radiologie, dar și pentru o asistentă de la Spitalul Videle, probele de laborator au indicat faptul că sunt infectați cu noul coronavirus.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.