Social

Rezultate deosebite ale elevilor din Dobrotești la concursuri și olimpiade școlare

Elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Dobrotești au reușit să se evidențieze prin rezultate deosebite la concursuri și olimpiade școlare, motiv pentru care au fost recompensați de reprezentanții administrației publice locale, în speță primarul Ion Mănica și Consiliul local, cu premii în valoare de 1000 lei pentru fiecare elev. Astfel, elevul Baldovin Adrian a obținut locul I – 60 m și locul I – 200 m, la Cupa de iarnă Bacău, locul 3 – 60 m, locul 3 – 200 m, la Faza de zonă București, și locul I – 500 m, în cadrul Concursului interjudețean Alexandria.

Neguț Andreea Maria a obținut locul I pe județ și calificare la etapa națională la Olimpiada interdisciplinară “Cultură și spiritualitate”; locul I pe județ și calificare la etapa națională la Olimpiada de limba română “Lectura ca abilitate de viață”; locul I pe județ și calificare la etapa națională la Olimpiada de limba română “Universul cunoașterii prin lectură”.

Brînzan Eduard George – locul I pe județ și calificare la etapa națională la Olimpiada de limba română “Universul cunoașterii prin lectură”.

Stoica Briana Ileana – locul I pe județ și calificare la etapa națională la Olimpiada de limba română “Universul cunoașterii prin lectură”.

Bărbuceanu Bianca – locul II pe județ la Olimpiada de limba română “Universul cunoașterii prin lectură”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.