Politic

Rezultate alegeri – cu 19 mandate de consilieri judeţeni câştigate, şefia Consiliului Judeţean rămâne la PSD

În urma scrutinului pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie, PSD Teleorman s-a ales cu 19 consilieri judeţeni din totalul de 33, astfel că preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman va rămâne, cel puţin pentru încă patru ani, în portofoliul stângii din judeţ, în contextul în care, pentru a-şi adjudeca prima funcţie aleasă de la nivel de judeţ, PSD avea nevoie de 17 consilieri.

Adrian Gâdea, actualul preşedinte al Consiliului judeţean şi candidatul PSD pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean, se declară mulţumit de rezultatul scrutinului de pe 5 iunie, în contextul în care a reuşit să obţină majoritatea mandatelor de consilieri judeţeni, de altfel, principalul obiectiv al şefului social-democraţilor din judeţ pentru alegerile locale în ceea ce priveşte instituţia pe care o conduce.

„Eu mă declar mulţumit de rezultatul alegerilor locale, în primul rând în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, unde mi-am propus să obţin majoritatea, cel puţin o majoritate simplă, şi iată că am reuşit, dar şi de rezultatul alegerilor la nivel de judeţ, întrucât am reuşit să câştigăm, şi de această dată, toate oraşele, iar acesta a fost un obiectiv extrem de important pe care am reuşit să-l atingem”, a declarat Adrian Gâdea.

Potrivit listei de candidaturi a social-democraţilor, pentru următorii patru ani, în Consiliul Judeţean vor merge Adrian Gâdea (jurist, preşedinte CJ Telreorman), Niculae Zavera (economist, vicepreşedinte CJ Teleorman), Fulga Sandu Mircea (inginer), Ţucan Marian (jurist), Cioabă Petre (economist), Simion Dumitru (pensionar), Toţe Marioara (director), Vlad Eugen Ovidiu (muzeograf), Neicu Cristiana (profesor), Cristescu Ionel-Dănuţ (inginer), Panagoreţ Ioana (cadru didactiv universitar), Petculescu Marian (inginer), Piper-Savu Florin (profesor), Crîngeneanu Gabriel (economist), Bibina Marin (profesor), Chiran Florin-Valentin (inginer), Iliescu Nicolae Angelică (inginer), Tatu Cristina (ghid de turism) şi Mihalcea Claudiu (economist).

Referitor la eventualele alianţe post-electorale, Adrian Gâdea a precizat că în perioada imediat următoare vor începe discuţiile cu liderii ALDE şi UNPR, aşa cum era stabilit, de altfel, înainte de scrutinul pentru locale, pentru formarea unei majorităţi lărgite în Consiliul Judeţean. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Draga domnule Vaduva, nu sunteti decat un cocalar sinistru, ascuns sub numele unui cont fals care il elogiaza pe Traian Basescu. Cu astfel de injuraturi au facut campanie cei de pe aici din PNL si eu esuat lamentabil, la fel ca dumneavoastra in viata!

  2. E plin Teleormanul de boi .Mai desteptati-va si voi boilor,nu v-ati saturat de hoti si de banditi mafioti ? Tot pe ei ii alegeti mereu,boilor !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.