Eveniment

Rezultat negativ pentru suspiciunea de infecție cu COVID-19 de la Turnu; pentru bătrâna internată la Alexandria încă se așteaptă rezulatul

Rezultatul probelor prelevate de la femeia internată pe Secția de boli infecțioase a Spitalul Municipal Turnu Măgurele este nagativ, transmit autoritățile județene, așadar aceasta nu este infectată cu noul coronavirus.

În schimb, pentru bătrâna transportată, ieri, de la Blejești la Secția de boli infecțoase a Spitalului Județean Alexandria, autoritățile încă așteaptă rezultatul testului.

Numărul total de teste recoltate, la nivelul județului, de la începutul perioadei de supraveghere este de 85, dintre care 68 au avut rezultat negativ, iar două rezultat pozitiv (bătrâna de 71 de ani, din Alexandria, și bărbatul care s-a regăsit printre persoanele cu care aceasta a intra în contact), transmit reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Pe de altă parte, alte 15 probe sunt în lucru la Institutul Matei Balș din București, rezultatele urmând să confirme sau să infirme o eventuală infecție cu COVID-19 (coronavirus).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.