Sport

Rezultat halucinant – 58-0 scorul de maidan înregistrat la Roșiori!

Cel mai spectaculos rezultat înregistrat în fotbalul modern din Teleorman și, probabil, în top la nivel național, s-a înregistrat sâmbăta trecută, la jocul de juniori Sporting Roșiorii de Vede – FC Traian (etapa 20-a din liga a 4-a). meciul respectiv s-a încheiat cu scorul incredibil de 58-0 pentru gazde!! O asemenea prestație a echipei oaspete – pentru că aceasta este cauza principală a respectivului rezultat astronomic, a trezit deja multe controverse, nimeni neașteptând un rezultat de maidan la un joc oficial, fie el și de juniori.

În schimb, roșiorenii de  Sporting, aflați pe prima poziție în clasament (atât la juniori, cât și la seniori) au meritul că au marcat de câte ori au avut ocazia și s-au văzut nominalizați inclusiv în presa națională de sport.

Incredibilul scor Sporting Roșiori – FC Traian 58-0 a fost posibil, sâmbăta trecută, pe terenul Robema, din Roșiori. Gazdele au marcat un gol la un minut și jumătate (mai exact 93 de secunde au trecut între fiecare reușită a gazdelor).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.