Sport

Revine fotbalul divizionar în Turnu Măgurele – Sporting Turnu aşteaptă publicul teleormănean la debutul în Liga a 3-a!

Sporting_TurnuCampioana judeţeană din ultimul sezon şi nou-promovată în Liga a 3-a, Sporting Turnu din Turnu Măgurele îşi va face debutul pe teren propriu în noul sezon. În startul sezonului, echipa pregătită de Vali Bădoi, cel care va îmbrăca şi tricoul de jucător, va avea ca adversară una din echipele puternice ale seriei, cu pretenţii de promovare în eşalonul superior, SCM Piteşti. Despre acest joc, dar mai ales despre modul în care vede debutul în noul sezon, patronul clubului Sporting Turnu, Valter Rafinni a declarat că obiectivele sunt aceleaşi, “câştigarea fiecărui joc în parte, noi o luăm pas cu pas!” În opinia preşedintelui clubului din Turnu Măgurele, important este modul în care reuşesc jucătorii să se omogenizeze ca echipă, dar şi modul în care vor resimţi nivelul competiţiei. “Sperăm ca echipa să se omogenizeze, pentru că sunt sigur că vor veni şi rezultatele”, a mai spus Valter Rafinni, care speră ca publicul să vine la stadion în număr mare.

Debutul pentru Sporting Turnu va fi sâmbătă, 29 august, pe teren propriu, de la ora 18.00, iar multă lume aşteaptă cu interes să vadă debutul la nivel divizionar al echipei, care şi-a propus clasarea cât mai sus în seria a 3-a.

Lotul de jucători pe care antrenorul Valentin Bădoi va miza în noul sezon al Ligii a 3-a, seria a 3-a, cuprinde următorii sportivi: Levent Celic, Robert Prisăceanu, Alin Mitroi, Ionuţ Ştirbu, Alexandru Sălcianu, Cosmin Frujină, Irinel Lică, Florinel Mitrea, Victor Pantelimon, Cristian Ilie, Cristian Fodor, Marius David, Marius Urucu, Sorin Mitran, Laurenţiu Teleoacă, Alexandru Dumitru, Alexandru Popescu, Valentin Bădoi, Cristian Mihăiţă, Gabriel Marioara, Cristian Cioran, Gabriel Dumitrescu. Să mai punctăm faptul că în stafful echipei mai fac parte: Minel Foamete – director executiv, Dan Niţu – director sportiv şi Marius Nica – delegat.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.