Eveniment

Rețea de prostituție, destructurată de autoritățile portugheze/20 de românce, eliberate/Cinci proxeneți ar fi din Teleorman

În urma unei operațiuni de amploare a autorităților portugheze, la care au luat parte 100 de inspectori de poliție din cadrul SEF (poliția de frontieră), dar și alte poliții naționale, s-a reușit destructurarea unei reţele de prostituţie, activă în mai multe ţări europene, fiind arestați, marţi, în nordul ţării, opt români în cadrul unei anchete derulate din decembrie în cooperare cu Europol.

„Acest grup care opera în Portugalia şi în alte ţări ale Uniunii Europene profita de vulnerabilitatea victimelor”, a precizat poliţia de frontieră (SEF). Circa 20 de femei de naţionalitate română au fost eliberate și au beneficiat de asistenţă psihologică din partea unei echipe specializate în ajutorarea victimelor. Se pare că cinci dintre proxeneți sunt din Teleorman, unii fiind celebri pentru scandalurile cu săbii și topoare pe care le “orchestrau” pe străzile din Alexandria.

Suspecţii au fost inculpaţi pentru trafic de fiinţe umane, asociere criminală, proxenetism în formă agravată şi spălare de bani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.