Economie

Rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Sârbeni și modernizare străzi în Dobrotești, prin Programul “Anghel Saligny”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 460.753.430,18 lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, precum și înființarea, modernizarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 407, în valoare totală de 4.253.365.681,77 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

Pentru județul Teleorman au fost semnate contractele de finanțare aferente proiectelor depuse de primăriile Dobrotești și Sârbeni: “Modernizare străzi de interes local în comuna Dobrotești, județul Teleorman”, valoarea totală a investiției fiind de 14.000.000 lei, respectiv “Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în localitățile Sârbeni, Sârbenii de Jos și Udeni, comuna Sârbeni, județul Teleorman” – 21.600.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.