Eveniment

Restricții la Permise și Înmatriculări, pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus

În perioada 11-31 martie, activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online, pe care cetățenii o pot face pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, la secțiunea Programări online, se arată într-o informare a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

De asemenea, potrivit sursei citate, accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original. Autoritățile solicită persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Măsurile au fost luate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înamtriculare a Vehiculelor în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor publice teritoriale precum și a prevenirii răspândirii COVID-19, transmit reprezentanții instituției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.