Eveniment

Restricții impuse de autoritățile bulgare / Trafic îngreunat prin PTF Giurgiu

Urmare a unor restricții impuse de autoritățile bulgare pe teritoriul statului vecin, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu este îngreunat, motiv pentru care, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de așteptare și efectuarea unui control operativ, fiind suplimentat numărul polițiștilor de frontieră care efectuează controlul documentelor și numărul arterelor de control, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

“Facem apel la cetățenii care tranzitează PTF Giurgiu să manifeste înțelegere și recomandăm persoanelor care intenționează să intre în România prin Bulgaria folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional.

Reamintim că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel: pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir; pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi; pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu; pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea; pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet.

De asemenea, recomandăm pregătirea din timp a documentelor de călătorie necesare la intrarea în ţară, în vederea scurtării timpului de control”, transmite ITPF Giurgiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.