Eveniment

Restricții de circulație pentru alte patru localități din județ, cu rata de infectare peste pragul de 4 cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare a depășit pragul de 4.5 cazuri la mia de locuitori și în localitățile Cervenia, Nanov, Putineiu și Sârbeni, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, luni, 12 aprilie, hotărârea prin care în cele patru localități sunt instituite, pentru o perioadă de 14 zile, restricții sporite de circulație, respectiv: carantina de noapte începe la ora 20.00, iar magazinele se închid la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Conform cifrelor oficiale, rata de incidență a cazurilor de COVID-19 era, luni, de 5.05 cazuri la mia de locuitori, la Cervenia, 4.50 la Nanov, 4.20 la Putineiu și 4.30 la Sârbeni. Restricțiile în cazul acestor localități se aplică pentru o perioadă de două săptămâni, după care vor fi ridicate numai dacă rata de infectare va fi sub 3.5 cazuri la mia de locuitori.

Cinci localități din județ erau, luni, în scenariul roșu, cu rate de infectare peste pragul de 7.5 cazuri la o mie de locuitori, în timp ce alte zece înregistrau o rată de infectare de peste 4 cazuri la o mie de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.