Sport

Restanţă / rezultate întoarse

Miercuri după-amiază s-a disputat meciul restanţă dintre Viitorul Blejeşti şi Real Beuca, reprogramat din cadrul etapei a 13-a a sezonului. În timp ce la juniori, oaspeţii nu s-au prezentat (vor pierde cu 3-0), la seniori Real Beuca s-a impus cu 2-1. Astfel că, echipa din Blejeşti ratează şansa de a urca în clasament şi de câştiga 6 puncte într-o singură zi, deoarece miercuri după-amiază, când a avut loc Comisia de disciplină, mai beneficiase de un rezultat pozitiv.

Jocul Viitorul Buteşti – Viitorul Blejeşti, încheiat cu 4-2 pentru gazde în teren, s-a omologat cu victoria oaspeţilor la “masa verde”, scor 3-0, în urma unei contestaţii depuse de Blejeşti, pentru substituire; mai mult, cei din Buteşti s-au ales şi cu o penalitate de 800 lei, pentru eroarea respectivă.

Un alt joc care şi-a scorul la Comisia de disciplină este cel dintre Voinţa Răsmireşti şi Inter Purani (6-0 în teren); deoarece gazdele n-au folosit doi jucători sub 21 de ani pe toată durata jocului, au pierdut cu 3-0 şi au primit o penalitate de 350 lei.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.