Social

Regal muzical în ultima seară a Zilelor Municipiului Alexandria

Carmen Dumitrescu
Cele trei zile de spectacole dedicate municipiului Alexandria a fost cu totul şi cu totul speciale, artiştii invitaţi de organizatori fiind nume importante ale industriei muzicale româneşti. Dacă în prima seară a evenimentului , muzica populară a atras câteva zeci de mii de alexăndreni şi locuitori ai unor comune din apropierea reşedinţei de judeţ, ultima seară a fost una de suflet pentru majoritatea celor prezenţi. Asta pentru că pe scenă au urcat, pe rând, trupa Distinto, Silvia de la Vegas, Alexandra Ungureanu şi  cei de la Holograf. Deşi au interpretat un gen muzical mai puţin răspândit la noi în ţară, pop-opera, cei trei membri ai trupei Distinto au atras simpatia şi entuziasmul multor alexăndreni, care au aplaudat minute în şir o prestaţie fabuloasă. La final, toată compenţa trupei a fost de acord că Alexandria este un oraş în care merită să fii prezent: “A fost o seară minunată, nu suntem pentru prima oară aici, suntem pentru a treia oară. Publicul este extraordinar si foarte receptiv la muzica noastră. A fost foarte bine, poate cu menţiunea că a fost un pic prea mult fum. Muzica este pentru toată lumea, nu există public elevat şi public neavizat, muzica în general uneşte oamenii, deschide porţi, mai puţin accesate… Fumul a deranjat un pic la voce, dar pentru efect putem spune că prezenţa fumului nu a fost deloc rea… Vă urăm în continuare să aveţi parte de zile de genul acesta la Alexandria, cu mititei, cu muzică bună şi să ne mai vedem la anul sau de Crăciun. Felicitări organizatorilor şi publicului!”
După Distinto, pe scenă a urcat Silvia de la Vegas care a impresionat, cu vioara, dar şi cu dansul lasciv alexăndrenii amantori de muzică pop. Aceasta s-a bucurat să constate că are fani şi la Alexandria, o mare parte a publicului fredonând piesele artistei şi entuziasmându-se de fiecare dată atunci când aceasta cânta la vioara care a consacrat-o la nivel de imagine. A urmat Alexandra Ungureanu şi Crush, care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare iar muzica bună şi piesele foarte cunoscute ale solistei au răsunat pe platoul din faţa Casei de Cultură câteva zeci de minute. Artista a putut constata, la rândul ei, că alexăndrenii sunt un public receptiv şi iubitor de muzică de calitate, astfel că s-a bucurat de faptul că a ales să vină aici de Zilele Municipiului.
Apoi, într-o atmosferă de-a dreptul impresionantă, în aplauze şi telefoane aprinse în tandem cu brichetele, au urcat pe scenă componenţii trupei Holograf. Aceştia au cântat, vreme de aproape de o oră piese precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Cât de departe”, “Dacă noi ne iubim”, “Ţi-am dat un inel” sau “Banii vorbesc”. Publicul a cântat o dată cu solistul Dan Bitman şi a reuşit să impresioneze atât prin cunoaşterea pieselor, cât şi prin entuziasm şi implicare în relaţia cu artiştii de pe scenă. De aceea, la final, membrii trupei Holograf au aplaudat publicul alexăndrean  şi au mulţumit în felul lor special, interpretând încă două piese iubite de toată lumea. Seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, care a durat aproximativ 15 minute şi i-a ţinut pe alexăndreni cu ochii pe cer, într-o atmosferă  de neuitat. La final, organizatorii s-au arătat mulţumiţi de modul în care au decurs cele trei seri festive şi au promis că anul viitor se vor strădui să de depăşească, astfel încât nimeni să nu aibă nici un reproş de făcut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.