Social

Refugiații cazați în Alexandria vor să se alăture voluntarilor Crucii Roșii Teleorman

Campania de colectare de produse de strictă necesitate pentru spijinirea cetățenilor din Ucraina, demarată de Filiala de Cruce Roșie Teleorman în urmă cu două săptămâni se încheie vineri, 11 martie. Reprezentanții și voluntarii filialei județene au sortat și împachetat produsele destinate transportului către Ucraina, dar au repartizat o parte și către refugiații cazați în municipiul Alexandria, ocazie cu care aceștia din urmă și-au exprimat interesul de a se alătura voluntarilor Crucii Roșii Teleorman.

“În cadrul campaniei “Umanitatea nu are granițe”, am colectat la sediul filialei de Cruce Roșie Teleorman din str. Constantin Brâncoveanu, nr. 64, produse de strictă necesitate pentru a fi trimise în Ucraina cu transport umanitar realizat de Crucea Roșie Română. Și astăzi (n.r. – joi), voluntarii au colectat, sortat și împachetat produsele primite în urma apelului făcut.

Nu am uitat nici de refugiații cazați în Alexandria, trecând pe la aceștia cu produse de curățenie și de igienă. Au fost bucuroși că am trecut pe la ei și s-au arătat interesați de activitatea de voluntariat în cadrul organizației noastre, dorind să își aducă aportul în comunitatea care i-a primit cu atâta căldură. Le-am transmis că ii așteptăm cu drag alături de noi, voluntarii de Cruce Roșie. Felicitări tuturor pentru implicare, donatori și voluntari!

UMANITATEA NU ARE GRANIȚE!!”, au transmis reprezentanții Filialei de Cruce Roșie Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.