Eveniment

Referendum 2018: În Teleorman, prezența la vot a fost de 22,63%

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție nu a îndeplinit condițiile de validare, prezența la vot, duminică, la ora 21.00, la închiderea urnelor fiind de 20,41%, potrivit rezultatelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC). Pentru a fi validat era nevoie de o prezență de cel puțin 30% a românilor înscriși în listele electorale permanente.

În ceea ce privește județul Teleorman, 22,63 % dintre teleormănenii cu drept de vot s-au prezentat, în cele două zile, la secțiile de votare, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central. Au trecut pragul secţiilor de votare 71.362 de teleormăneni, dintre aceştia 60.625 pe listele permanente și alți 8.822 pe liste suplimentare. Urna mobilă a fost solicitată de 1.915 de ori până duminică, la ora 21.00, potrivit informațiilor furnizate de Biroul Electoral Central.

La nivelul județului Teleorman, 315.321 de alegători sunt înscriși pe listele electorale, pentru aceștia fiind organizate 334 de secții de votare.

Aceștia au fost chemaţi să răspundă cu „Da” sau „Nu” la întrebarea: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Referendumul s-a desfăşurat sâmbătă, 6 octombrie, şi duminică, 7 octombrie, între orele 07.00 şi 21.00.

One Comment

  1. N-au venit din cauza banditului de Dragnea care a furat 1 miliard de euro,lumea a confundat referendumul cu propaganda rosie.Pacat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.