Sport

Record personal pentru Alexandru Pațe

Recent, la București, a avut loc etapa a cincea a Campionatelor Naționale de tir sportiv. La proba de pistol, aer comprimat, au luat parte și sportivii legitimați la secția de specialitate a CST Alexandria.

Un rezultat remarcabil a fost realizat de către Alexandru Pațe, cel care a reușit un record personal de 574 de puncte, din 600 posibile. Alexandru Pațe, antrenat de către Magdalena Dudeanu, deși este încă la categoria de vârstă tineret, s-a impus în această rundă de final de an, în care a concurat alături de crema ”pistolarilor” români.

O scurtă concluzie asupra acestei acțiuni ne-a făcut Magdalena Dudeanu, cea care este atât antrenor cât și sportiv activ la CST Alexandria: ”Am încheiat un an bun, care confirmă valoarea școlii de tir din Alexandria. Suntem mulțumiți de progresele fiecărui sportiv, iar marea surpriză a venit de la Alexandru Pațe. Sincer, mă așteptam ca el să facă un rezultat bun, dar nu acum, ci în următoarea perioadă de pregătire. Sunt convinsă că el, ca și colegii săi de altfel, vor munci la fel de bine ca până acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară”.

CST Alexandria va participa, în luna ianuarie a anului 2017, la o altă rundă a Campionatelor Naționale, la Arad, după care va urma bătălia pentru medalii, în finala competiției majore din calendarul Federației Române de Tir Sportiv. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.