Sport

Record de suspendări la Cucuieţi! – Doi jucători, din care unul recidivist, vor sta “pe bară” doi ani, respectiv 48 de jocuri!

Ultima şedinţă a Comisiei de disciplină a AJF Teleorman a stat sub impresia evenimentelor care au avut loc la jocul Şoimii Scrioaştea – Ştiinţa Cucuieţi, joc întrerupt în min. 48. Atunci, un jucător al oaspeţilor, Radu Tudorel Florin, l-a lovit cu piciorul (în zona ficatului) pe arbitru, iar partida s-a încheiat mai devreme; consecinţa, aşa-zisul jucător s-a ales cu o suspendare pentru doi ani de zile, plus o amendă de 500 lei, pentru fapta sa.

De asemenea, un alt jucător (se pare că ar fi vorba de fratele celui care a provocat întreruperea meciului), Radu Tudor, pentru că l-a îmbrâncit pe arbitru, l-a bruscat şi scuipat, s-a ales şi el cu o suspendare serioasă, de 48 de jocuri, plus 300 lei amendă; în individualizarea pedepsei s-a ţinut cont de starea de recidivă a acestui jucător. Mai mult, pentru că un spectator a pătruns în terenul de joc, unde a ameninţat şi insultat arbitrul, echipa Şoimii Scrioaştea primit o penalizare de 200 lei, plus suspendarea terenului propriu pentru o etapă!

Tot cu suspendarea terenului propriu pentru o etapă (plus amendă de 300 lei), s-a ales şi echipa Tineretul Suhaia, care s-a făcut vinovată de slabă organizare, deoarece doi spectatori au pătruns în incinta terenului, după jocul de juniori (cu CS Nanov), dar şi în pauza jocului de seniori, aceştia jignind şi ameninţând observatorul partidei respective.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.