Social

Recensământ de probă în județ, în perioada 10 – 31 martie

Institutul Național de Statistică, prin Direcția Județeană de Statistică Teleorman, efectuează, în perioada 10-31 martie, un recensământ de probă, în vederea pregătirii celui ce va fi derulat, la nivel național, anul viitor.

Având în vedere că realizarea recensământului de probă se face în context pandemic, cetățenii au posibilitatea de a se autorecenza, prin completarea unui formular de preînregistrare disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/ .

Ulterior înregistrării, cetățenii vor primi, pe adresa de mail furnizată, un link care îi va conduce spre chestionarul individual, în vederea inserării datelor solicitate de către INS.

Conform planificării, etapa privind autorecenzarea se va derula în perioada 10-16 martie 2021.

În situația în care cetățenii nu se vor putea autorecenza, din motive obiective, vor putea primi vizita unui recenzor pentru realizarea interviului față în față.

Informații privind eșantionul selectat din Municipiul Alexandria, în vederea realizării recensământului de probă, pot fi primite accesând site-ul https://teleorman.insse.ro/, transmite Primăria Alexandria.

Informațiile colectate vor fi prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul U.E. 679/2016) și cu asigurarea confidențialității statistice, mai arată sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.