Politic

Reacția lui Liviu Dragnea după apariția “stenogramelor fierbinți”: “Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii?”

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut tot felul de dezvăluiri, care îl implică pe Liviu Dragnea în relații mai vechi sau mai recente cu diferite domnișoare, în ultimul astfel de episod fiind prezentate niște discuții intime cu una dintre prietenele fostei sale iubite, Irina Tănase.

“Această demenţă care deja arată a disperare, continuă acum cu protagonişti şi subiecte noi….

Cel mai nou subiect vorbeşte despre o presupusă discuţie a mea cu o altă domnişoară.

În această postare nu mă adresez OSPĂTARILOR de la CANCAN. (Într-o postare trecută am explicat faptul că ei sunt doar nişte ospătari, care livrează o comandă pentru care s-a plătit.)

Mă adresez celor care au comandat.

Aşa cum este bine cunoscut de către toată lumea sunt un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie şi nu înţeleg care sunt motivele pentru care se finanţează această campanie.

Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine?

Ce zici Pahonţule? Care o fi motivul?

Crezi tu şi şefii tăi că aşa reuşiţi să acoperiţi jaful din ţară? Că oamenii o să uite preţurile care îi îngroapă? Crezi că telenovela asta o să le ţină de cald oamenilor la iarnă şi o să le pună pâine pe masă?

Vă înşelaţi. România are probleme mult mai mari decât presupusele mele conversaţii cu femei.

În loc să ticluiţi poveşti amoroase mai bine salvaţi ţara, dacă sunteţi în stare!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

One Comment

  1. Gogu Pintenogu

    Asa conversa cu femeile la Consiliul Judetean si la partid, liber si fara obligatii, cu cate doua odata, ca era pofta prea mare iar doamnele erau si ele niste ospatarite, serveau comanda jupanului. Astia sunt oamenii care v-au condus si conduc in continuare judetul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.