Eveniment

Războiul clanurilor teleormănene s-a mutat în Irlanda / Benone și fiul său, măcelăriți

Despre Benone Al Capone, puțini sunt alexăndrenii care să nu știe nimic. Dar, nu mulți sunt cei care știu că, în aceste zile, atât el, cât și fiul său, Diego, se luptă să supraviețuiască, zbătându-se între viață și moarte, într-un spital din Irlanda.

Pe surse, am aflat că, în urmă cu ceva vreme, atât Benone, cât și fiul acestuia, au mers în Irlanda cu treburi. Unii dintre apropiații lor spun că au mers la parcul auto pe care îl dețin pentru a aduce o mașină în România. Aici însă, au găsit șapte dintre mașini incendiate. Totodată, din păcate pentru ei, o grupare rivală i-a așteptat, a intrat peste ei în locuința în care se cazaseră, i-a dus într-un garaj, unde au fost efectiv măcelăriți. Se zvonește că Benone a fost găsit cu o toporișcă în cap și cu piciorul aproape amputat, iar fiul său, Diego, înjunghiat de cinci ori în piept. Acesta din urmă, de altfel, se zbate între viață și moarte, fiind în comă în spitalul din Irlanda.

Aceleași surse au declarat că între cele două grupări conflictul este mai vechi, cu declarații și intenții de asasinate la comandă pe bani grei. Se spune chiar că fiul și-ar fi rugat tatăl să nu meargă ei în Irlanda pentru că vor fi atacați, însă tatăl nu l-a ascultat. Și, iată rezultatul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.