Social

Rata incidenței de infectare cu COVID-19, în scădere pentru Videle și Alexandria; la nivelul județului a ajuns la 2.77

4.954 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până duminică, 22 noiembrie, conform datelor oficiale, în ultimele 14 zile fiind confirmate 1.015 cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile a ajuns la 2.77 pentru Teleorman, datele fiind valabile pentru ziua de duminică, 22 noiembrie.

În Videle, rata incidenței de infectare cu COVID-19 a ajuns la 6.56 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile fiind confirmate 77 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, între acestea 17 de cazuri la copii și tineri cu vârstă de până la 19 ani. De remarcat este faptul că, pentru Videle, rata incidenței este în scădere comparativ cu ziua de vineri, 20 noiembrie, când ajunsese la 7.54.

Și pentru municipiul Alexandria rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile este în scădere, iar pentru ziua de duminică, 22 noiembrie, aceasta a ajuns la 4.87. În ultimele 14 zile, la nivelul reședinței de județ au fost confirmate 241 de cazuri de COVID-19, între care  23 la copii și tineri de până la 19 ani.

În alte 19 localități rurale rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre localitățile Balaci, Brînceni, Bujoreni, Ciuperceni, Dracea, Fântânele,Gălăteni, Islaz, Izvoarele, Mereni, Moșteni, Nanov, Piatra, Saelele, Siliștea, Țigănești, Trivalea-Moșteni, Vitănești.

One Comment

  1. de ce nu e actualizat zilnic????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.