Social

Rata incidenței de infectare cu COVID-19, în scădere pentru județul Teleorman/ Situația pentru fiecare localitate

6.069 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până marți, 8 decembrie, conform datelor oficiale, în ultimele 14 zile fiind confirmate 804 cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile a ajuns la 2.23 pentru Teleorman, datele fiind valabile pentru ziua de marți, 8 decembrie.

Dintre localitățile urbane, municipiul Alexandria înregistrează cea mai mare rată a incidenței de infectare cu COVID-19, respectiv 4.89, în timp ce pentru Roșiori de Vede aceasta ajunge la 2.29.

Municipiul Turnu Măgurele și orașele Zimnicea și Videle înregistrează o rată a incidenței de infectare cu COVID-19 sub 3 cazuri la mia de locuitori.

În alte opt localități rurale rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre localitățile Beuca, Blejești, Ciuperceni, Fântânele, Islaz, Izvoarele, Olteni și Talpa.

One Comment

  1. De ce nu spuneti si cate persoane au murit de COVID si mai grav de arat ,cate persoane au murit,având COVID,dar din nepasararea totală a ASA ZISI LOR MEDICI,din spitalele din Teleorman,care vin la SERVICIU,pentru ca DA,ei au SERVICIU ca noi toti,doar pentru a face buzunarul cât mai gros si sa.si arate poziția si puterea în fata SARMANILOE PACIENTI,care de la care își iau salariu.(A NU SE ONTELEGE SPAGA,aia este data de teama,de a nu UITA,vreo fasa,in operatie)..De ce nu povestiți în ce condiții,sunt tratați pacienții si cum ii lasa sa moara, fără să miște un deget,să se zbată să salveze o viata???!!!!!Asta trebuie să se afle,să se stie,să.i face. Sa simtă si sa stie,ca,GATA,s.a terminat cu șpagă,i competenta,ideea ca spitalul este proprietatea lor si pacienții slugile lor.RUSINE SA LE FIE SI MAI MULT DE ATAT….CUM AU TRATAT ASA SA FIE TRATATI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.