Social

Rata incidenței de infectare cu COVID-19, în scădere pentru județul Teleorman/ Situația pentru fiecare localitate

5.574 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până marți, 1 decembrie, conform datelor oficiale, în ultimele 14 zile fiind confirmate 903 cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile a ajuns la 2.47 pentru Teleorman, datele fiind valabile pentru ziua de marți, 1 decembrie.

Dintre localitățile urbane, municipiul Alexandria înregistrează cea mai mare rată a incidenței de infectare cu COVID-19, respectiv 4.44, în timp ce pentru Videle aceasta ajunge la 4.26. De remarcat este că, pentru ambele orașe, rata incidenței de infectare cu COVID-19 este în scădere.

Roșiori de Vede înregistrează o rată a incidenței de 3.37, în timp ce Zimnicea se situează la 3.63. Turnu Măgurele este singurul oraș din județ în care rata incidenței de infectare cu COVID-19 este sub 3 cazuri la mia de locuitori.

În alte 13 localități rurale rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre localitățile Blejești, Bujoru, Ciuperceni, Fântânele, Islaz, Izvoarele, Moșteni, Nanov, Piatra, Răsmirești, Saelele, Slobozia Mândra și Trivalea-Moșteni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.