Eveniment

Rata incidenței de infectare cu COVID-19 ajunge la 2.38 în Teleorman/ Situația pentru fiecare localitate

6.652 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până miercuri, 16 decembrie, conform datelor oficiale, în ultimele 14 zile fiind confirmate 860 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, în 97 dintre cele 97 de localități urbane și rurale. Rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile a ajuns la 2.38 pentru Teleorman, datele fiind valabile pentru ziua de miercuri, 16 decembrie.

Dintre localitățile urbane, municipiul Alexandria înregistrează cea mai mare rată a incidenței de infectare cu COVID-19, respectiv 5.09, în timp ce pentru Videle aceasta ajunge la 4.67. În municipiul reședință de județ, în ultimele 14 zile au fost înregistrate 254 de cazuri noi de COVID-19, în timp ce în Videle au fost înregistrate 53.

O rată a incidenței de infectare cu COVID-19 peste 3 cazuri la mia de locuitori are și municipiul Turnu Măgurele, respectiv de 3.25, în timp ce orașul Zimnicea înregistrează o rată a incidenței de 1.66 cazuri la mica de locuitori, iar municipiul Roșiori de Vede de 2.53 cazuri la mia de locuitori.

În alte zece localități rurale rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre localitățile Brânceni, Cosmești, Dracea, Mavrodin, Măgura, Măldăeni, Nenciulești, Olteni, Scrioaștea și Ștorobăneasa.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.