Social

Rata incidenței de infectare cu COVID-19 ajunge la 2.29 în Teleorman/ Situația pentru fiecare localitate

6.951 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până duminică, 20 decembrie, conform datelor oficiale, în ultimele 14 zile fiind confirmate 826 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, în 87 dintre cele 97 de localități urbane și rurale. Rata incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile a ajuns la 2.29 pentru Teleorman, datele fiind valabile pentru ziua de duminică, 20 decembrie.

Dintre localitățile urbane, municipiul Alexandria înregistrează cea mai mare rată a incidenței de infectare cu COVID-19, respectiv 4.61, în timp ce pentru Videle aceasta ajunge la 4.05. În municipiul reședință de județ, în ultimele 14 zile au fost înregistrate 230 de cazuri noi de COVID-19, în timp ce în Videle au fost înregistrate 46.

În schimb, celelalte trei localități urbane din Teleorman au o rată a incidenței sub trei cazuri la mia de locuitori, respectiv Turnu Măgurele (2.93), Roșiori de Vede (2.30) iar Zimnicea (1.45).

În alte nouă localități rurale rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, este vorba despre localitățile Ciuperceni, Cosmești, Crevenicu, Măgura, Măldăeni, Nenciulești, Scrioaștea, Seaca și Troianul.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.