Social

Rată de incidență COVID-19 mai mare de 7 cazuri la mia de locuitori în zece localități din Teleorman

Videle, Sfințești, Suhaia, Alexandria, Olteni, Vitănești, Nanov, Putineiu, Smârdioasa și Poroschia, sunt localitățile din Teleorman în care ratele de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile sunt cuprinse între 11.36 și 7.02 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman la data de 3 februarie 2022. Cele mai multe cazuri confirmate, în interval de două săptămâni, sunt în municipiul reședință de județ – Alexandria, respectiv 476 de infectări, rata de incidență fiind de 9.76 la mie, însă pe primul loc în ceea ce privește incidența se află orașul Videle, cu 11.36.

De altfel, în 93 de localități a fost raportată cel puțin o îmbolnăvire, doar Didești, Răsmirești, Slobozia Mândra și Zâmbreasca neavând niciun caz de COVID-19.

În perioada de raportare, 1793 de teleormăneni au aflat că au contractat virusul, rata de infectare la nivelul județului fiind 5.06.

De asemenea, conform DSP Teleorman, în creștere este și gradul de ocupare a paturilor destinate îngrijirii pacienților confirmați cu COVID-19, acesta ajungând la 29,14%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.