Sport

Rapoarte noi de arbitraj în noul sezon!

Pentru următorul sezon fotbalistic judeţean, AJF Teleorman a stabilit o noutate foarte importantă pentru echipe, din punct de vedere organizatoric. Este vorba de noul format al rapoartelor de arbitraj, care vor fi întocmite de arbitri, acestea fiind similare cu cele folosite de oficialii jocurilor de nivel divizionar. Iar principalul avantaj pe care îl prezintă aceste documente de joc este acela că nu se mai pierde timpul pentru întocmirea lor de către echipe (în prezent, raportul de arbitraj se înmânează pe rând fiecăreia din echipe, care poate să întârzie foarte mult cu completarea sa, astfel că de multe ori echipele întârzie cu completarea raportului, prevalându-se de întârzierea celeilate). Mai mult, noul raport de arbitraj prezintă şi o facilitate deosebită pentru echipe, aceea că reprezentanţii lor pot printa acele pagini de pe site-ul oficial al AJF Teleorman şi pot chiar să vină cu foaia de joc completată direct la teren!

“Am ţinut cont de numeroasele situaţii în care s-au întârziat jocurile, din cauză că unele echipe întârzie în mod deliberat cu completarea raportului de joc. De aceea, am luat decizia să schimbăm rapoartele de joc, astfel încât echipele să nu mai depindă unele de altele, chiar pot veni cu foile de joc completate deja, la teren, pentru că pot găsi pe site-ul nostru modelul de formular, pe care îl pot lista. Consider că este necesar să introducem acest model de rapoarte de joc”, a spus în cadrul şedinţei cu echipele din Liga a 4-a, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan. B. Pană

3 Comments

  1. Vom trai si vom vedea!

  2. Sa vezi cate substituiri o sa apara iar acei delegati care se pricep sa vezi cate jocuri o sa castige prin contestarea celor substituiti!

    • nu apar substituiri pt ca , chiar daca fac raportul acasa si vin la meci cu el, tot trebuie sa prezinte si legitimatiile arbitrului odata cu raportul…..e acelasi lucru ca si pana acum doar ca acum raportul se poate face si acasa….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.