Eveniment

Răfuială între polițiști, în Alexandria/ Un agent de rutieră l-a lăsat fără plăcuțe de înmatriculare pe un coleg de la Serviciul Permise

Un agent de la Serviciul regim Permise și Înmatriculări a rămas fără plăcuțe de înmatriculare la bolidul pe care îl conducea, după ce un agent de la rutieră l-a oprit în trafic și a constatat că acestea erau neconforme.

Concret, cu puțin timp în urma, agentul de rutieră Domnel Neagu l-a oprit în trafic pe agentul Dan Eib și i-a reținut acestuia numerele de la mașina pe care o conducea. Între cei doi a izbucnit un soi de scandal, așa încât a fost nevoie de intervenția unui superior de la Serviciul Ordine Publică Alexandria, pentru a calma spiritele.

În cele din urmă, agentul de rutieră a plecat împreună cu superiorul său, în timp ce agentul de la Înmatriculări a rămas fără plăcuțe de înmatriculare, însă a primit o amendă la schimb.

Despre cei doi polițiști, gura lumii vorbește că ar avea un conflict mai vechi. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că un apropiat al agentului Neagu Domnel ar deține o școală de șoferi, punct de plecare al disputei dintre agentul de rutieră și agentul Dan Eib și soția acestuia, angajați ai Serviciului regim Permise și Înmatriculări.

2 Comments

  1. Pingback: Un agent al Serviciului înmatriculări auto din Teleorman a rămas fără plăcuţele de... înmatriculare - VIDEO - newsromania.info

  2. Tot agentul Neagu Domnel ?! Dupa scandalul din urma cu 2-3 ani in urma caruia a fost condamnat sa presteze un anumit numar de ore in folosul comunitatii, drept „recompensa”, a fost promovat la politia rutiera de la ordine publica . Felicitari !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.