Social

Rădoiești, următoarea oprire a Caravanei de Bine a Crucii Roșii Teleorman

Societatea Națională de Cruce Roșie filiala Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman, implementează “Caravana de Bine”, un proiect de sănătate care constă în acordarea  de servicii medicale adulților și copiilor aflați în zone defavorizate. Fiecare Caravană va efectua consultații și investigații medicale gratuite, cu medici de specialitate.

După ce, lunile trecute, locuitorii din localitățile Lunca și Vârtoapele de Sus au beneficiat de consultații medicale gratuite, duminică, 11 decembrie, caravana ajunge în localitatea Rădoiești, la Școala Gimnazială din Rădoiești Vale.

“Ne bucurăm să facem un anunț important pentru județul nostru. În data de 11 decembrie, Caravana de Bine a Crucii Roșii filiala Teleorman se va afla în localitatea Rădoiești, la Școala Gimnazială din Rădoiești Vale.

O echipă numeroasă de oameni inimoși din județul nostru: medici, asistenți medicali, voluntari și personal angajat al Crucii Roșii filiala Teleorman vor oferi locuitorilor din comunitatea Vârtoape posibilitatea de a avea acces la consultații medicale gratuite pentru următoarele specializări: cardiologie – EKG, oftalmologie, planificare familială, măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei, greutate, înălțime, IMC.

Caravana de Bine a Crucii Roșii Filiala Teleorman își propune să treacă în fiecare lună prin câte o comunitate din mediul rural unde să promoveze necesitatea efectuării de investigații medicale pentru depistarea precoce a bolilor cu incidență mare din țara noastră, cum ar fi bolile cardiovasculare, obezitatea și diabetul.

Oricine, copil, bătrân sau tânăr, poate beneficia de aceste investigații, pentru a depista din timp diverse boli care pun în pericol sănătatea. Vă așteptăm la Caravana de Bine!”, transmit reprezentanții Filialei de Cruce Roșie Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.