Social

Puţine cereri de înscriere în clasa pregătitoare în Teleorman, în a doua etapă

Monica DUMITRESCU

Etapa a doua a înscrierilor în învăţământul primar a debutat marţi, 25 martie 2014. Doar 23 de cereri au fost înregistrate în Teleorman în prima zi a înscrierilor, toate având o singură opţiune. La nivel naţional, s-au înregistrat 2.355 de cereri, dintre care 2.174 (92,3%) de cereri cu o singură opţiune, 73 (3,1%) de cereri cu două opţiuni şi alte 108 (4,6%) cereri cu trei opţiuni.

Depunerea cererilor de înscriere se va finaliza în data de 4 aprilie, urmând ca pe 11 aprilie fiecare unitate de învăţământ să afişeze rezultatele privind repartizarea elevilor. Până pe data de 18 aprilie inspectoratul şcolar este obligat să soluţioneze toate situaţiile nerezolvate la încheierea celei de-a doua etape.

În Teleorman în prima etapă a înscrierilor toate cererile depuse au fost admise. Potrivit reprezentanţilor ISJ Teleorman, din totalul celor 2532 de cereri depuse, 2367 reprezintă cereri admise pentru unitatea de circumscripţie, restul de 165, fiind cereri pentru altă unitate decât cea de circumscripţie.

După prima etapă în şcolile din judeţ, în clasa pregătitoare, au rămas disponibile aproximativ 825.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.