Social

Puțin peste jumătate dintre angajații Serviciului de Ambulanță și-au exprimat intenția de a se vaccina împotriva COVID-19

Vaccinarea anti-COVID-19 a angajaților Serviciului de Ambulanță Teleorman începe, joi, cu substația de la Videle, urmând ca în zilele următoare să fie imunizați și cei din celelalte cinci substații ale instituției. Deocamdată, și-au exprimat intenția de a se vaccina 145 din cei 260 de angajați ai Serviciului de Ambulanță, potrivit managerului instituției, Mirela Ciobanu.

„Am făcut o situație pe care am înaintat-o Direcției de Sănătate Publică și așteptăm, din moment în moment, să fie vaccinați și angajații Serviciului de Ambulanță. Situația este făcută pentru fiecare din cele șase substații, iar angajații se vor vaccina în orașele în care sunt substațiile noastre. Ce știm cu certitudine este faptul că, mâine (n.r. joi, 7 ianuarie), se vor vaccina angajații de la Videle, urmând ca în ziele următoare să fie vaccinați și cei din celelalte cinci substații. Și-au exprimat intenția de a se vaccina 145 de angajați ai Serviciului de Ambulanță, ceilalți nu pot să spun că au refuzat, dar nu și-au manifestat intenția”, a declarat Mirela Ciobanu, managerul SAJ Teleorman.

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman deserveşte peste 330.000 de locuitori ai judeţului prin cele șase substații din Alexandria, Roşiori de Vede, Turnu Măgurele, Videle, Zimnicea și Schela.

La nivelul județului, campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început joi, 31 decembrie, iar în prima etapă vor fi imunizați angajații din domeniile sănătății și social – sistem public și privat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.