Economie

Puțin peste 300 de locuri de muncă vacante, în Teleorman

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 313 locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca servicii şi comerţ, industrie alimentară, pază şi ordine ori fabricarea echipamentelor electrice.

În funcţie de nivelul de instruire, 41 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare, 148 pentru persoanele cu studii liceale, 74 de posturi se adresează muncitorilor calificaţi și alte 50 de locuri de muncă vacante sunt pentru muncitori necalificați.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electrotehnic, medic veterinar, contabil, laborant chimist, agent vânzări, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic, tâmplar, stivuitorist, strungar, sudor, lăcătuș mecanic, mecanic utilaj, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, bucătar, factor poștal, vânzător, ajutor ospătar, operator fabricație flux, vânzător, lucrător comercial, muncitor necalificat.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Potrivit normelor legale în vigoare, agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Oferta de locuri de muncă vacante locală este completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.