Sport

Puteți vota baschetbalistele noastre pentru All Star Game

Federația Română de Baschet a anunțat deschiderea pentru procedura de votare a jucătoarelor care vor face parte din loturile selecționatelor Nord și Sud, la meciul All Star Game, programat pe 12 februarie, la Sf. Gheorghe, în Sala Sporturilor ”Szabo Kati”.

Baschetbalistele legitimate la CS Baschet Teleorman Alexandria pot fi votate de către fani, prin accesarea următorului link: http://www.frbaschet.ro/all-star-game/feminin

Cei care vor intra la această adresă electronică le pot vota, în echipa selecționată a Sudului, pe următoarele noastre jucătoare: Alina Chivu și Ivana Grbic – extremă, Georgiana Voicu – pivot, Shanita Arnold și Alina Podar – conducător de joc, Megan Mullings și Carla Bartee – extremă de forță, Sattoria Rule – aruncător. La capitolul antrenorilor, poate fi votat, tot la selecționata Sudului, Mădălin Piperea.

Important pentru toți doritorii să voteze: trebuie să alegeți, pentru ca votul să fie valabil, inclusiv echipele și antrenorul formației reprezentantă a celuilalt punct cardinal, Nord.

În selecționata Sudului se vor regăsi jucătoare de la CS Baschet Teleorman Alexandria, Sepsi Sf. Gheorghe, Olimpia CSU Brașov, CSM Târgoviște și Phoenix Galați. La echipa Nordului vor fi selecționate jucătoare de la: Politehnica Național Iași, Universitatea Cluj, CSM Satu Mare, Universitatea ”Vasile Goldiș” ICIM Arad și BC Sirius Tg. Mureș. De la aceleași echipe respectiv, vor fi aleși, pe baza scorului electoral, câte doi tehnicieni la fiecare echipă implicată în All Star Game-ul de la Sf. Gheorghe.

Votul publicului va avea o pondere de 30 de procente, în rezultatul final al alegerilor. Reprezentanții mass-media vor avea alte 30 de procente din procedură, în timp ce Federația Română de Baschet, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, va avea restul de 40% din procedura alegerii jucătoarelor din cele două echipe.

Loturile celor două selecționate, Nord și Sud, vor fi formate din câte 12 jucătoare și 2 antrenori fiecare.

Operațiunea de votare se va încheia în data de 31 ianuarie 2017, urmând ca apoi, Federația Română de baschet să publice componența celor două loturi care vor evolua în All Star Game.

Sperăm să avem cât mai multe alexăndrinence în selecționata sudică, motiv pentru care vă îndemnăm să accesați procedura de votare descrisă mai sus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.