Politic

Puterea şi Opoziţia îşi ascut săbiile pentru campania electorală. Starea drumurilor, motiv de şicane

drumuriEste cunoscut faptul că starea drumurilor reprezintă unul dintre subiectele în jurul cărora se învârt campaniile electorale, astfel că actorii politici din rândul Opoziţiei nu prea ratează ocaziile de a folosi o latură încă deficitară a judeţului Teleorman pentru a taxa Puterea.

Un exemplu concret în acest sens a fost cazul drumului judeţean 601B Cosmeşti – Siliştea, caz pe care liberalul Adrian Savu l-a catalogat drept o “promisiune electorală neonorată”.

“Cred că ar trebui să ne îndreptăm atenţia şi asupra drumului dintre Siliştea şi Cosmeşti, care, aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, se află într-o stare nu tocmai bună”, a menţionat Adrian Savu în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean de joi, 10 septembrie.

Răspunsul primit de la preşedintele Consiliului Judeţean a fost unul care, cel puţin teoretic, ar fi trebuit să-l mulţumească pe consilierul PNL. Desigur, am putea să ne gândim la faptul că intenţia liberalului a fost aceea de a scoate în evidenţă modul în care un drum judeţean care face legătura între două localităţi păstorite de primari PNL nu prezintă interes pentru adminsitraţia de la nivel judeţean, în fruntea căreia se află un social-democrat. “Este în atenţia noastră pentru lucrări de reparaţii, iar în perioada următoare se va interveni şi pe DJ  601B Cosmeşti – Siliştea, drum care se află pe lista de priorităţi pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pentru anul 2015”, a precizat Adrian Gâdea. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Peretu – Troianul e praf, plombat chiar si cu 10 cm peste nivelul asfaltului in portiunea alocata com.Peretu, iar spre Troianul sunt niste cratere de intri cu totul in asfalt.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.