Eveniment

Puterea Istoriei – o nouă expoziție găzduită de Muzeul Județean Teleorman

Muzeul Județean Teleorman deschide o nouă expoziție – “Puterea Istoriei” marți, 9 noiembrie 2021, organizată de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci în colaborare cu instituția județeană, și propune o incursiune în domeniul proprietății industriale din perioada 1906 – 2021.

În cadrul acestei expoziții vor fi expuse atât Decrete de acordare brevete de invenții, cât și mărci renumite din timpul domniilor unor conducători marcanți ai României, precum: Ferdinand I, Carol al II lea, Mareșalul Antonescu, Regele Mihai I. Exponatele au o valoare deosebită deoarece prin intermediul acestor invenții și creații a fost schimbată lumea științei și tehnicii și, totodată, demonstrează creativitatea și importanța proprietății industriale pentru lumea întreagă.

Dechiderea evenimentului, fară public, va avea loc în prezența reprezentanților Muzeului Județean Teleorman și a directorului general OSIM, Cătălin Burcescu.

Expoziția va putea fi vizitată până la data de 03.12.2021, de luni până sâmbătă, între orele 9.00-17.00, cu respectarea regulilor impuse de situația epidemiologică determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.