Eveniment

Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Drăgănești Vlașca, la doi ani de la operaționalizare

La doi ani de la operaționalizare, bilanțul intervențiilor salvatorilor din cadrul Punctului de lucru ISU din localitatea Drăgăneşti Vlaşca înregistrează peste 2.000 de misiuni de acordare a asistenței medicale (SMURD) în situații de urgență ca accidente rutiere și probleme medicale care necesitau acordarea primului ajutor ori transportarea la spital, și sute de intervenții de stingere a unor incendii izbucnite în gospodăriile oamenilor, de vegetație uscată și miriște, salvări de animale, asigurare măsuri de prevenire a incendiilor, intervenții la inundații, fenomene meteorologice și altele, informează reprezentanții instituției.

Subunitatea de pompieri este operativă începând din luna octombrie a anului 2017 și până la finele aceluiași an a înregistrat nu mai puțin de 215 intervenţii, în situații de urgență ca incendii și incendii de vegetație uscată, salvări de animale, accidente sau măsuri PSI.

Punctul de lucru de la Drăgăneși Vlașca deservește 11 localităţi din Teleorman şi Giurgiu, respectiv Drăgăneşti-Vlaşca, Comoara, Văceni, Bujoreni, Prunaru, Dârvaşi, Botoroaga, Tîrnava, Călugăru, Tunari şi Valea Cireşului, cu aproape 12.000 de locuitori şi o suprafaţă de aproximativ 25.000 de ha.

One Comment

  1. Un spital de psihiatrie nu le-ar strica locuitorilor din Drăgănești… localitatea fiind renumită pentru numărul de scelerați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.