Eveniment

Punctele de trecere a frontierei de la Zimnicea și Turnu rămân închise

Punctele de trecere a frontierei Zimnicea și Turnu Măgurele rămân închise pe întreaga perioadă a stării de urgență, prevede articolul 4 al Ordonanței Militare nr. 8, adoptate, joi seară, de autorități.

“Art. 4 – (1) Se prelungește, potrivit anexei nr. 1 la prezenta ordonanță militară, pe întreaga perioadă a stării de urgență, închiderea temporară – totală sau parțială – a punctelor de trecere a frontierei de stat, stabilită prin Hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 8/2020 și nr. 12/2020”, prevede ordonanța militară.

Mai multe puncte de trecere a frontierei, între care și cele de la Zimnicea și Turnu Măgurele, au fost închise încă de pe data de 12 martie, ca măsură pentru combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19). Decizia a fost luată, potrivit ministrului Afacerilor Interne, în contextul în care la punctele de trecere a frontierei vizate de măsură s-a înregistrat un trafic redus, iar odată cu închiderea acestora resursa umană a putut fi folosită eficient în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.