Politic

Puciul de la PRM – Supoziţii, în lipsă de altceva

Sediu (1)Ioan DUMITRESCU

Sâmbăta trecută, liderii a 24 de organizaţii judeţene ale Partidului România Mare s-au reunit într-o şedinţă la Palatul Parlamentului, într-un aşa-zis Consiliu Naţional al partidului, în care s-a votat revocarea tribunului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, dar şi revocarea Biroului Politic şi a Comitetului Director al partidului. Urmează ca până în toamna acestui an să aibă loc un Congres Extraordinar al Partidului România Mare la care se va alege viitoarea echipă de conducere, cu un nou preşedinte, cu vicepreşedinţi, etc…

„Ce au făcut acolo este nestatutar, e total ilegal; pretind că sunt şefi de filiale; nu sunt aşa ceva. Pe mine nu mă poate înlocui nimeni din această funcţie, chiar şi pentru simplul motiv că sunt preşedintele fondator al partidului şi marca PRM este înregistrată la OSIM pe numele meu” – a declarat furibund Corneliu Vadim Tudor.

Încercând să-l contactăm pe cel pe care îl ştiam ultimul preşedinte al Filialei Judeţene a Partidului România Mare din Teleorman, Niculae Mârzan, iniţial acesta a răspuns la telefon, declarând că într-o jumătate de oră va da o declaraţie referitoare la “evenimentul Corneliu Vadim Tudor”, după care a refuzat cu obstinaţie să mai răspundă. În acest caz nu se pot face decât supoziţii; ori la puciul de la Bucureşti, împotriva tribunului a votat şi Niculae Mârzan, ori nu vrea să recunoască acest lucru, ori se ruşinează de aceasta, ori nu a fost prezent, ori se află de partea celor care îl mai susţin pe Corneliu Vadim Tudor, ori are ceva de ascuns, ori dispreţuieşte presa şi vrea să dovedească lipsă de transparenţă.

În ce priveşte sediul Partidului România Mare din Alexandria, acesta arată la fel de jalnic ca şi formaţiunea politică respectivă; o clădire mâncată de mucegai şi igrasie, cu tencuiala care se jupoaie, cu drapelele ferfeniţite doveditoare a forţei de altădată a partidului, cu uşa încuiată, o clădire perfect reprezentativă pentru ce a mai rămas din PRM.

One Comment

  1. Da va pot spune eu de ce N. Marzan nu doreste sa mai vorbeasca cu presa.In primul rand el este ilegitim pus de colegul sau de arme de dinainte de’89 (un oarecare Zamfirescu mana dreapta a tribunului trimis in parlamentul european in locul lui Becali)sef interimar la filiala judeteana incalcand in mod flagrant statutul partidului! Deci se intelege ca este de partea tribunului si cum el stie foarte bine din experienta trecuta ca este mai bine sa taci si sa scoti capul doar atunci cand trebuie!Oricum din punct de vedere politic este o cazatura urmariti-i activitatea si va puteti convinge.A marsaluit pe la mai multe partide necovingand pe nimeni, macar cum a facut-o un alt traseist pe numele mic Tudorel!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.