Politic

PSD Teleorman se mulţumeşte cu funcţia de preşedinte. Niciun social-democrat teleormănean printre candidaţii la funcţia de vicepreşedinte

liviu dragneaJoi, 15 octombrie, la sediul PSD Teleorman, senatorul Timotei Stuparu şi primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, au ţinut o nouă conferinţă de presă, pe ordinea de zi fiind organizarea Congresului de duminică, 18 octombrie, deciziile luate la nivel de judeţ în ce priveşte susţinerea candidaturilor pentru cele 14 funcţii de vicepreşedinte ce urmează să fie desemnate în cadrul Congresului, precum şi cele 150.000 de chestionare repartizate membrilor de partid duminică, 11 octombrie.

Astfel, potrivit celor doi lideri judeţeni ai PSD, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al partidului s-a luat decizia ca Mihai Tudose, Mihai Fifor, Gabriel Vlase, Andrei Dolianschi, Victor Negrescu, Ionuţ Vulpescu, Georgian Pop, Gabriel Zetea, Mihai Chirică, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea, Gabriela Szabo, precum şi Doina Pană să fie susţinuţi de PSD Teleorman pentru funcţia de vicepreşedinte.

Referitor la faptul că pe lista de candidaţi nu se regăseşte niciun reprezentant al PSD Teleorman, senatorul Timotei Stuparu a ţinut să precizeze faptul că, din moment ce organizaţia din judeţ a dat atât preşedintele partidului, cât şi preşedintele organizaţiei de femei, este normal ca celelalte organizaţii să se aleagă cu funcţiile de vicepreşedinte, precum şi cu cea de preşedinte executiv.

De asemenea, potrivit senatorului PSD, la Congresul de duminică, 18 octombrie, o delegaţie formată din 117 social-democraţi teleormăneni, printre care preşedintele Consiliului Judeţean, parlamentarii PSD de Teleorman şi primarii din rândurile partidului, vor merge la Sala Palatului pentru a valida, alături de alţi aproape 4000 de participanţi, rezultatele scrutinului electoral de duminică, 11 octombrie.

În ce priveşte chestionarele repartizate membrilor de partid şi simpatizanţilor PSD, senatorul Timotei Stuparu a precizat că, până în prezent, la sediul partidului au ajuns peste 40.000, acestea urmând să fie introduse în baza de date. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.