Politic

PSD Teleorman mai pierde un primar

După ce nu mai puțin de 10 primari social-democrați au decis să părăsească tabăra PSD și să se alăture PNL, cu numai două luni înaintea alegerilor locale PSD Teleorman mai pierde un primar, de această dată în favoarea ALDE.

Printr-un comunicat de presă, conducerea ALDE Teleorman anunță că Manolea Florea, actualul primar al comunei Segarcea Vale, împreună cu viceprimarul, Gâdea Violeta, dar și cu doi dintre consilierii locali, „vor milita pentru formațiunea politică ALDE Teleorman”.

„Majoritatea membrilor PSD din organizația locală li se alătură acestui demers și, având în vedere că actualul primar nu mai candidează pentru un nou mandat, o vor susține pentru funcția de primar al localității pe doamna Iuliana Ristea, directorul Școlii Generale din Segarcea Vale”, mai transmite conducerea ALDE Teleorman.

One Comment

  1. Observator

    Un cor de voci indignate s-a ridicat din toate organizațiile PSD, întrecându-se, care mai de care, să-i înfiereze pe ”trădători”.
    Cu alte cuvinte, trădarea e bună atunci când avantajează PSD, dar trădătorii sunt niște ticăloși, niște ”șobolani”, cum i-a numit Liviu Dragnea, atunci când cel trădat este PSD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.